Инжењерски случај

1

Телекомуникациони торањ

2

Хеилонгјианг 80м Радио и телевизијски торањ

3

Далековод Схандонг Заозхуанг ~ Иицхенг 220кВ

4

Фујиан Меизхоу залив 500кВ далековода

5

Ксименг ~ Схандонг 1000кВ високонапонски далековод